Až donedávna jsem si myslela, že provozovat malý obchod znamená "jen" pobývat v práci alespoň deset hodin denně a po zbytek dne se věnovat úvahám, jak to či ono zlepšit a udržet tak prodejnu v životaschopném stavu.
Když manžel začal pracovat v malé firmě Cereus zabývající se prodejem solných produktů a nově i zdravé výživy a všelijakých bio
v literárních novinách jsem našla moc zajímavý článek o Sweatshopech. Rozjařena tím, že jsem konečně našla, co jsem hledala, jala jsem se podrobně studovat stránky swatschopinfo.
Jeden zajímavý postřeh o tzv. prasečí chřipce. Já vím, že jí je všude plno, ale tohle stojí za přečtení a úvahu. Opět píše Petr Šváb ve Velké Epoše.
Nejdůležitější zprávou dneška je odkaz na stránky mojí kamarádky Magdalenky. Je úžasná kuchařka, její recepty jsou široko daleko vyhlášené a má jich plný web. Upozorňuji, že srozumitelnost návodů je tak vysoká, že podle nich dokáže inzerované lahůdky stvořit i průměrný muž, nebo já (a to už je co říct).